Om Meg Tegnehanne

B000OM7MEG Nice Guys Finish Last


More Results Related to om meg tegnehanne

 • Om meg tegnehanne
  Dette skremte meg: «Jeg overanalyserer alt. Altså kommentarene deres også.» Jeg analyserer også mine egne kommentarer før jeg trykker på «send», derfor må jeg nesten bare få det unnagjort en gang for alle.
  Read More about Om meg tegnehanne
 • tegnehanne mordi
  Der har været meget debat om voldtægt i medierne og jeg føler diskussionen har taget en styg vending. Det som diskuteres fremstår, som hvor langt man kan gå uden at blive anklaget for overgreb, og at kvinder som anmelder voldtægt skal blive bedre til at passe på sig selv.
  Read More about tegnehanne mordi
 • Lunch
  LUNCH 2/2018. I nnhold: Lunch, Truth Facts, Lille Berlin (Ellen Ekman), Tegnehanne (Hanne Sigbjørnson), Innsikt med Tynn & Trendy, En moderne mann (Andreas Iversen),Kellermannen (Martin Kellerma), 5080 Nyhetskanalen (Markus Gaupås Johansen og Sturle Vik Pedersen), Dunce (Jens K. Styve), Filter (Espen Svenningsen Rambøl), Fagprat (Flu ...
  Read More about Lunch
 • Mikkel Rev strikkeoppskrift Hanna i Dr mmeland
  De som følger meg på Instagram (@drommeland) har sett at jeg har prøvd meg på strikking igjen. Jeg lærte å strikke da jeg var i barneskolealder, men kunne bare rett og vrang.
  Read More about Mikkel Rev strikkeoppskrift Hanna i Dr mmeland
 • Innerst i veien Bare minner om
  Ligger akkurat nå i min evige trassalder og brøler: æ vil ha! Men jeg HAR lært at man skal si "kan æ værsåsnill å få?" Bare tøys på meg her!
  Read More about Innerst i veien Bare minner om
 • Asker bibliotek
  28.03.2018 Tråder. En dame finner en (rød) tråd og følger den til et lite, ensomt barn. De trenger hverandre, og dette er deres livshistorie.
  Read More about Asker bibliotek
 • Innerst i veien Ostekake i vinterhabitt
  Ostekake er digg. Også om vinteren. De siste tjue åra har jeg stadig vendt tilbake til den samme ostekake-oppskrifta, den med yoghurt og uante antall smaksmuligheter.
  Read More about Innerst i veien Ostekake i vinterhabitt
 • Bestemors hage
  Det er ikke ferie enda for meg så den tiden jeg har fylles opp med svært varierte gjøremål. Tre nye vinduer er på plass. To i soverommet vårt og et i det ene gjesterommet.
  Read More about Bestemors hage